Actualitate

În 2024, Bode face Untold la Sălaj. Un concept original, fără legătură cu originalul de la Cluj!

Oare Martin Garrix știe cu cine s-a pozat la Untold? DJ-ul numărul 1 al lumii a postat o poză în care apare alături de Lucian Bode, fostul ministru de Interne, venit la Untold (oare în ce calitate?!), primarul Emil Boc și Bogdan Buta, fondatorul festivalului.

Martin Garrix , alături de Lucian Bode, primarul Emil Boc și Bogdan Buta, fondatorul festivalului Untold. Foto: Facebook Lucian Bode Martin Garrix , alături de Lucian Bode, primarul Emil Boc și Bogdan Buta, fondatorul festivalului Untold. Foto: Facebook Lucian Bode

 

Martin Garrix, tânărul care umple stadioane și lansează piese pe bandă rulantă, fiind ales cel mai bun DJ din lume trei ani la rând, a urcat pe scena Untold sâmbătă noaptea.


Bogdan Buta, Martin Garrix, Emil Boc și Lucian Bode la Untold. Foto: Instagram Martin Garrix

Ulterior, el a postat pe Instagram o poză unde apare alături de Bogdan Buta, fondatorul festivalului Untold, primarul Emil Boc și… Lucian Bode. Suntem siguri că Martin Garrix nu știe cine e Lucian Bode, fostul ministrul de Interne venit de la Sălaj.

Fostul ministru de Interne, Lucian Bode, este, în prezent, vicepreședintele Camerei Deputaților, dar cu toate acestea el s-a pozat în interiorul „camerei de comandă” amenajată într-una din încăperile Cluj Arena. Este o zonă administrativă, iar accesul este interzis persoanelor neautorizate, deoarece se prelucrează date cu caracter personal. 


Lui Lucian Bode îi e dor de zilele când era ministru de Interne și avea acces oriunde. Foto: Facebook Lucian Bode

Bode a fost unul dintre cei mai controversați miniștri din cabinetul condus de Nicolae Ciucă, fiind implicat într-un scandal de plagiat, dar și considerat unul dintre vinovații eșecului României de a adera la spațiul Schengen.

Pe vremea când era ministru de Interne, Lucian Bode a venit atât la Untold, cât și la Electric Castle.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dacian Dragoș, despre hotărârea de «neplagiat» în cazul ministrului de Interne: „Rămâne decizia UBB, care a spus că Bode a plagiat. Asta rămâne”.

Lucian Bode spune că până la 1 iunie va fi instalat un nou guvern: „Cert este că vom avea un nou Guvern la Palatul Victoria cel mai târziu la 1 iunie”

Șuier, câinele-minune care nu te lasă la greu. Își face și selfie cu tinerii de la Untold!

Ultimele Stiri
abonare newsletter