Actualitate

Șofer băut care a făcut accident în Cluj, arestat

Un bărbat de 47 de ani a fost reținut 24 de ore de polițiști pentru că a condus băut și a făcut un accident în Gheorgheni. Ulterior, acesta a fost arestat la domiciliu.

Accident pe strada Teodor MIhali provocat de un șofer băut. Foto: IPJ Cluj Accident pe strada Teodor MIhali provocat de un șofer băut. Foto: IPJ Cluj

 

„În 26 iulie, în jurul orei 20.40, bărbatul care conducea un autoturism pe strada Teodor Mihali, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul indicând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. La expirarea măsurii reținerii, instanța a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Cluj.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

„În acest context, reamintim faptul că începând cu luna aceasta, un conducător auto aflat într-un caz similar celui de mai sus, de pe urma căruia rezultă însă decesul unei persoane, va fi condamnat la pedeapsa închisorii cu executare, fără posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei”, mai spun polițiștii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mascații au descins la traficanții de droguri din Cluj-Napoca și Florești. Trei bărbați au fost arestați.

Un tânăr a evadat din arest la domiciliu și a mers la furat. A sustras dintr-o casă bani și bijuterii

Bărbat arestat pentru trafic de droguri. A ascuns substanţele psihoactive sub scaunul copilului

Ultimele Stiri
abonare newsletter