Actualitate

Bărbat din Sri Lanka, dispărut din Cuzdrioara. L-AȚI VĂZUT?

Un bărbat de 45 de ani din Sri Lanka este căutat de polițiști după ce a plecat din hotelul în care era cazat și nu s-a mai întors.

Bărbatul dispărut/ Foto: IPJ Cluj Bărbatul dispărut/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat de 45 de ani din Sri Lanka este căutat de polițiști după ce a plecat din hotelul în care era cazat și nu s-a mai întors.

 


„La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați despre faptul că numitul Hewa Unuwatunage Asanka Kumara Unuwatuna, în vârstă de 45 de ani, cetățean din Sri Lanka, a plecat voluntar la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 09.00, din centrul de cazare situat în comuna Cuzdrioara, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”, a transmis IPJ Cluj.

Semnalmente persoană dispărută

  • Înălțime aproximativă - 1,70 m, greutate aproximativă 85 de kg, ten măsliniu, ochi negri și păr de culoare brunet tuns scurt
  • Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta la momentul plecării

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patru nepalezi au dispărut fără urmă dintr-un hotel din Cluj-Napoca. I-AȚI VĂZUT? FOTO

Sătmărean dispărut, găsit mort în lacul Someșul Cald, în județul Cluj

abonare newsletter