Actualitate

Biciclistul accidentat pe strada Corneliu Coposu era băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat

Biciclistul accidentat, marți seară, pe strada Corneliu Coposu avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Biciclist beat, accidentat pe strada Corneiu Coposu/ Foto: Dambul Rotund Cartier Cluj-Napoca Facebook.com Biciclist beat, accidentat pe strada Corneiu Coposu/ Foto: Dambul Rotund Cartier Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Un biciclist a suferit multiple traumatisme în urma unui accident, produs marți seara. pe Strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Potrivit Poliției, biciclistul nu s-ar fi asigurat corespunzător, context în care a fost accidentat de un TIR. În plus, în urma testării alcoolscopice, acesta ar fi fost băut.

 


Marți, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs la intersecția străzilor Corneliu Coposu și Lombului, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu bicicleta dinspre strada Lombului, nu s-ar fi asigurat corespunzător la pătrunderea pe strada Corneliu Coposu, fiind accidentat de un ansamblu de vehicule, condus pe strada Corenliu Coposu, de către un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Republica Moldova.


În urma evenimentului, biciclistul a fost transportat la o unitate medicală.

„La testarea alcoolscopică, tânărului de 26 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Cluj. 


O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit, marți seară, în jurul orei 20:00, la un accident înregistrat pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. La fața locului, echipajul SMURD a găsit un tânăr în stare de conștiență și cu multiple traumatisme. Acesta a fost transportat ulterior la spital pentru îngrijiri de specialiate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr lovit de TIR pe strada Corneliu Coposu. Intervine ambulanța SMURD

abonare newsletter