Actualitate

Beat la volan, prins de polițiști în Poieni. Acum are dosar penal

Un bărbat de 79 de ani, din județul Cluj, a fost prins beat la volan în localitatea Poieni. Avea o alcoolemie de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbat de 79 de ani, beat la volan pe DN1-E60/Foto: Depositphotos.com Bărbat de 79 de ani, beat la volan pe DN1-E60/Foto: Depositphotos.com

 

 


Duminică, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din cadrul orașului Huedin au depistat un bărbat de 79 de ani, din județul Cluj, care se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60 din direcția Huedin înspre Oradea, pe raza localității Poieni, aflându-se sub influența alcoolului, informează IPJ Cluj. 

 


Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii aloolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Foto: Depositphotos.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Beat la volan, cu o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, prin centrul Clujului. A fost reținut de polițiști

abonare newsletter