Actualitate

Clujean de 21 ani, cercetat pentru 14 dosare de furt calificat. A furat din mai multe magazine

Un tânăr de 21 ani a fost plasat sub control judiciar având pe numele său nu mai puțin de 14 dosare de furt calificat.

Hoț care fură din magazine/ Foto: depositphotos.com Hoț care fură din magazine/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 21 ani a fost plasat sub control judiciar având pe numele său nu mai puțin de 14 dosare de furt calificat.

 


Potrivit polițiștilor, în perioada noiembrie 2021-martie 2023, tânărul ar fi sustras, din mai multe magazine, alimente, articole de îmbrăcăminte și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 2.500 de lei.

„La data de 12 iulie a.c., un tânăr, de 21 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, documentate în cadrul celor 14 dosare penale înregistrate la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secției 6 Poliție Rurală Florești și a Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj.
În fapt, în urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că în perioada noiembrie 2021 – martie a.c., tânărul ar fi sustras, din mai multe societăți comerciale, alimente, articole de îmbrăcăminte și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 2.500 de lei, recuperat parțial de polițiști.
În data de 12 iulie a.c., în baza unui mandat de aducere, acesta a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.  


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, urmărit în Cluj-Napoca și lovit în cap de un hoț, în plină zi! Tâlharul a fost arestat preventiv

Și-a dat întâlnire cu două tinere, care puteau să-i fie fiice. Bărbatul a ajuns să fie bătut și jefuit

abonare newsletter