Actualitate

La volan, dar fără permis. Un bărbat din Cluj a refuzat testarea cu etilotestul și s-a ales cu dosar penal

Un șofer din Cluj a fost reținut de oamenii legii, după ce a fost surprins la volanul unui autoturism deși nu avea permis. Acesta a refuzat testarea alcoolemiei și prelevarea de mostre biologice.

Șofer reținut de polițiști, după ce a fost prins la volan fără permis de conducere și a refuzat prelevarea de mostre biologice/Foto: IPJ Cluj Șofer reținut de polițiști, după ce a fost prins la volan fără permis de conducere și a refuzat prelevarea de mostre biologice/Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii din Huedin au dispus reținerea, pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Călățele, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 


Autoturismul condus de acesta a fost interceptat duminică, în jurul orei 21.35, pe DN1R, în localitatea Călățele. 

„În cadrul verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu este posesorul unui permis de conducere. Totodată, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și implicit să-i fie recoltate mostre biologice”, informează IPJ Cluj. 


În baza probatoriului administrat, pe numele acestuia, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Beat la volan, prins de polițiști în Apahida. Avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj. Zeci de sancțiuni contravenționale și amenzi de 13.000 de euro

abonare newsletter