Actualitate

Accident cu patru mașini, pe Calea Florești. O persoană rănită; traficul este îngreunat. FOTO

Un accident a avut loc cu puțin timp în urmă pe Calea Florești, aproape de ieșirea din Florești. Patru autoturisme sunt implicate, unul dintre ele fiind răsturnat.

Accident cu patru mașini, pe Calea Florești. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca Accident cu patru mașini, pe Calea Florești. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Pompierii și poliția intervin în aceste momente la un accident petrecut pe Calea Florești. Din primele informații, patru mașini ar fi implicate. 

 


Imaginile postate de clujeni pe rețelele de socializare arată o mașină răsturnată și mai multe persoane în jurul acesteia.

Patru autoturisme sunt implicate, unul dintre ele fiind răsturnat. FOTO: Facebook/ INFO TRAFIC Jud. Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Calea Florești. Din primele informații, în accident sunt implicate patru autoturisme, dintre care unul este răsturnat. O singură persoană necesită îngrijiri medicale. Intervenim cu o autospecială și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.


Ulterior, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a anunțat că nu au fost persoane transportate la spital. 

Cauza accidentului, neacordarea priorității

Potrivit reprezentanților poliției, accidentul s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate de către conducătorul unui autoturism care circula dinspre strada Valea Gârbăului.


„Eveniment rutier soldat cu pagube materiale, înregistrat în jurul orei 18.25, pe DN1 E60, la intrare în municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între 3 autoturisme, pe fondul neacordării de prioritate de către conducătorul unui autoturism care circula dinspre strada Valea Gârbăului. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Platformele de navigare arată trafic intens în zonă. 


Trafic îngreunat pe Calea Florești. FOTO: Captură Google Maps

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul din Mociu, în care o mașină „s-a dat peste cap”? Șoferul conducea beat și cu viteză excesivă

Ultimele Stiri
abonare newsletter