Actualitate

Șoferiță băută, „trasă pe dreapta” de polițiști, în comuna Cășeiu. Mii de șoferi amendați, în ultimele 24 de ore

O șoferiță din comuna Cășeiu a fost depistată de polițiști în timp ce conducea, deși se afla sub influența alcoolului.

Șoferiță băută, „trasă pe dreapta” de polițiști, în comuna Cășeiu. FOTO: Facebook/ IPJ Cluj Șoferiță băută, „trasă pe dreapta” de polițiști, în comuna Cășeiu. FOTO: Facebook/ IPJ Cluj

 

 


Polițiștii din Dej, aflați într-o acțiune în localitatea Cășeiu, au tras pe dreapta o șoferiță de 50 de ani, din aceeași comună. 

 


În urma testării cu aparatul etilotest, femeii i-a rezultat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data 7 iulie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au depistat pe DN18B, în localitatea Cășeiu, o femeie, în vârstă de 50 de ani, din aceeași comună, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influența alcoolului.


La testarea cu aparatul etilotest, femeii i-a rezultat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Peste 9.000 de sancţiuni contravenţionale, în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la peste 2.900 de sesizări venite din partea cetăţenilor, iar în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 9.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 3 milioane lei. 

„La data de 7 iulie, peste 10.100 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 367 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.948 de evenimente, dintre care 2.466 au fost sesizate prin 112. Totodată, au fost semnalate 933 de posibile infracţiuni şi au fost dispuse măsuri preventive în cazul a 59 de persoane”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.


De asemenea, au fost depistate 12 persoane urmărite naţional sau internaţional. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 9.245 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.318.168 de lei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență la volan! O femeie beată criță, ce mergea haotic într-o parcare din Cluj-Napoca, oprită de polițiști

abonare newsletter