Actualitate

Moped, lovit de mașină pe strada Observatorului - FOTO

Un accident s-a produs marți seară, la intersecția dintre strada Observatorului cu strada Lunii. Un mopedist a fost lovit de o mașină.

Motociclist, lovit de mașină pe strada Observatorului - FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca Motociclist, lovit de mașină pe strada Observatorului - FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un mopedist a fost accidentat de o mașină, marți seară, pe strada Observatorului. Potrivit informațiilor poliției, femeia care se afla la volanul mașinii nu ar fi acordat prioritate mopedului. Bărbatul accidentat a necesitat îngrijiri medicale.

 


„La data de 4 iulie, în jurul orei 21.10, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs la intersecția străzii Observatorului cu strada Lunii, din Cluj-Napoca.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 44 de ani, care conducea autoturismul dinspre strada Lunii, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped, condus pe strada Observatorului de un bărbat de 44 de ani.


În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și un buldoexcavator în Cluj-Napoca! Un bărbat de 40 de ani a fost rănit. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter