Actualitate

Șoferul microbuzului răsturnat la Gherla a adormit la volan! Mai multe persoane, inclusiv un copil de 9 ani, sunt în spital

Din neglijență se petrec cele mai multe accidente. Șoferul microbuzului răsturnat la Gherla ar fi adormit la volan și a lovit un parapet.

Microbuz răsturnat pe centura Gherla-Bunești / Foto: ISU Cluj Microbuz răsturnat pe centura Gherla-Bunești / Foto: ISU Cluj

 

 


Potrivit IPJ Cluj, accidentul a fost soldat cu trei victime: o femeie, un tânăr și un copil de 9 ani.

 


„Conducătorul unui microbuz, bărbat de 43 de ani, din județul Suceava, pe fondul altor preocupări (ar fi adormit la volan), ar fi pierdut controlul asupra direcției autovehiculul lovind un parapet, după care s-a răsturnat în decor, pe sensul de deplasare, și anume Cluj-Napoca-Dej. Trei persoane au fost rănite, o femeie de 49 de ani, un tânăr de 19 și un minor de 9 ani. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Însă, ISU Cluj a transmis că accidentul a fost soldat cu patru victime, anume o femeie, doi bărbați și un copil: „În urma acestui eveniment au fost transportați la spital un minor, o femeie și doi bărbați. Cu toții erau conștienți și cooperanți”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Microbuz răsturnat pe centura Gherla-Bunești! Trei adulți și un copil, transportați la spital

Clujeanul care a căzut cu mașina în râul Arieș, găsit mort după 9 zile! Cineva i-a văzut cadavrul pe albia râului

abonare newsletter