Actualitate

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident rutier produs pe Centura Vâlcele-Apahida, o mașină a ajuns în șanț, după ce a ieșit de pe partea carosabilă. O femeie a avut nevoie de sprijin medical.

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. O femeie, transportată la spital/Foto:ISU Cluj Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. O femeie, transportată la spital/Foto:ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida. La misiune iau parte și două autospeciale cu modul de descarcerare.

 


„În accident au fost implicate două autoturisme, dintre care unul este în afara părții carosabile. 

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida, o mașină a ajuns în șanț/Foto: ISU Cluj

O femeie de aproximativ 70 de ani este evaluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă”, informează ISU Cluj.


Din fericire, nu există victime încarcerate.

Femeia rănită este conștientă, cooperantă și va fi transportată la spital de către echipajul SMURD. În paralel, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. 


UPDATE 17:00

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-ar fi produs din cauza nerespectării regulilor de circulație. Unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 80 de ani, ar fi efectuat o manevră periculoasă peste marcajul continuu, situație în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. 


„În conducător auto, în vârstă de 80 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere peste marcajul continuu, în direcția municipiului Dej, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din județul Alba.

În urma impactului dintre cele două auto, a rezultat rănirea unei femei, în vârstă de 75 de ani, care se afla în autoturismul bărbatului de 80 de ani”, informează IPJ Cluj. 

 Testarile cu aparatul etilotest au rezultat negative

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Țaga. Bărbat, transportat la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter