Actualitate

Ana şi Lucas, cei doi poliţişti care au murit în accidentul de la Șaula, conduși pe ultimul drum

Cei doi poliţişti proaspăt căsătoriţi, care au murit zilele trecute la Șaula după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autocisternă, vor fi înmormântați mâine în comuna Sânpaul din județul Cluj.

Cei doi tineri care au murit erau polițiști la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj. Accidentul a avut loc în localitatea Șaula. Foto colaj monitorulcj.ro Cei doi tineri care au murit erau polițiști la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj. Accidentul a avut loc în localitatea Șaula. Foto colaj monitorulcj.ro

 

Înmormântarea agenților va avea loc în satul Șardu, comuna Sânpaul, județul Cluj mâine la ora 14:00. Cei care vor să depună o coroană sau o floare o pot face la capela din localitate. 


CITEȘTE ȘI: Imagini de coșmar de la accidentul din Cluj de duminică în care au murit doi tineri. Mașina, un morman de fiare. VIDEO

Ana Maria şi Lucas aveau o viaţă înainte. Erau realizaţi profesional şi urmau să devină părinţi. Polițista era gravidă în 4 luni. Se căsătoriseră civil în urmă cu câteva săptămâni în Vaslui. Destinul lor s-a curmat tragic în localitatea Şaula din judeţul Cluj. 

CITEȘTE ȘI: Cei doi tineri care au murit în accidentul din Izvoru Crișului erau polițiști în Cluj. Mașina lor s-a izbit violent de o cisternă

Cei doi plecaseră de la Cluj Napoca şi se îndreptau către Oradea pentru o zi de relaxare. Într-o curbă, poliţistul de 23 de ani a pierdut controlul volanului din cauza șoselei umede și a vitezei, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autocisternă. Impactul a fost teribil. Cei doi poliţişti au rămas captivi între fiarele maşinii și au fost găsiți decedați de echipajul de la descarcerare.


Martorii au fost împietriţi de durere. La fel şi colegii lor de breaslă. Cei doi aveau nunta religioasă programată în august. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în satul Șaula din Cluj. Două mașini s-au lovit, iar una s-a răsturnat pe câmp. FOTO

Sperietură zdravănă după un carambol la Șaula

Fostul şef al IPJ Cluj Mircea Rus, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Ultimele Stiri
abonare newsletter