Actualitate

Incendiu sâmbătă dimineața în Soporu de Câmpie, Cluj. O casă s-a făcut scrum! FOTO

Pompierii au intervenit sâmbătă dimineața la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea clujeană Soporu de Câmpie, comuna Frata.

Casă distrusă în totalitate în Soporu de Câmpie / Foto: ISU Cluj Casă distrusă în totalitate în Soporu de Câmpie / Foto: ISU Cluj

 

 


Când au ajuns pompierii la fața locului, flăcările se ardeau pe o suprafață de 100 mp. 

Incendiu la mansarda unei case din Soporu de Câmpie / Foto: ISU Cluj

Nu au existat victime la această intervenție, iar pompierii au reușit să protejeze casele din apropiere, având în vedere riscul de extindere a incendiului.


Flacarile ardeau ca la o torță în incendiul din Soporu de Câmpie / Foto: ISU Cluj

Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit produs la o ladă frigorifică, potrivit pompierilor:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu care a distrus o casă din localitatea Soporu de Câmpie, comuna Frata. Apelul de urgență a venit în jurul orei 04:35, iar în primă instanță s-a deplasat la fața locului echipajul de la Punctul de Lucru Mociu. Ulterior, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Dej și două de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, printre acestea numărându-se și autoscara. Flăcările s-au manifestat generalizat la casa cu mansardă, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.


Din fericire, locatarii au reușit să se autoevacueze. În paralel cu realizarea dispozitivului de stingere, pompierii au acționat și pentru protejarea imobilelor din vecinătate. Drept urmare, flăcările au fost stinse în limitele găsite. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs la o ladă frigorifică”, a transmis ISU Cluj.

Casa din Soporu de Câmpie, distrusă de incendiu / Foto: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident teribil în Izvoru Crișului, cu un TIR implicat! Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital în stare gravă. VIDEO

Pieton băut, lovit de o trotinetă pe Memorandumului. Două persoane au ajuns la spital. VIDEO

Etichete: incendiu casa pompieri
abonare newsletter