Actualitate

8 apartamente, amenajate la subsolul unui bloc, au fost inundate în Jucu! Inundații la mai multe gospodării din județul Cluj

Ploile fac ravagii. Mai multe gospodării au fost inundate în județul Cluj duminică. Apa a intrat și în opt apartamente dintr-un bloc din comuna Jucu. Locuințele au fost amenajate la subsol.

Mașină de pompieri / Foto ilustrativă. Sursa: ISU Cluj Mașină de pompieri / Foto ilustrativă. Sursa: ISU Cluj

 

 


În urma fenomenelor meteo din ultimele ore, pompierii clujeni au fost solicitați să intervină în mai multe locuri din județul Cluj. 

 


Pe lângă gospodăriile inundate, pompierii au intervenit și la 8 apartamente din Jucu, în care a intrat apa. Locuințele sunt amenajate la subsolul blocului.

Situațiile la care au intervenit pompierii:


  • „Detașamentul 1 Cluj-Napoca a Intervenit cu două autospeciale pe strada Stânjeneilor, pentru a evacua apa ce a afectat patru garaje. În acea zonă se aflau parcate și două autoturisme.
  • În Jucu de Mijloc am intervenit pentru a scoate apa care a afectat 8 apartamente de la subsolul unui bloc.
  • Un alt echipaj de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervine în localitatea Câmpenești, la două gospodării inundate. O solicitare a venit și la o curte din localitatea Apahida. În acest caz, misiunea a fost gestionată de către Detașamentul 2 Cluj-Napoca.
  • În aceste momente, un echipaj de la Detașamentul Turda se deplasează în localitatea Copăceni, comuna Săndulești, unde s-a raportat o gospodărie inundată”, potrivit ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Inundație pe Bulevardul Muncii după ploile de duminică. „Cel mai bine înlocuiți mașinile cu bărcile!” VIDEO

Cluj, sub avertizare de ploi. Un garaj a fost inundat pe strada Stânjenilor din Cluj-Napoca. VIDEO

abonare newsletter