Actualitate

Bărbat încătușat de polițiști, în Gheorgheni. Scandal în plină stradă de la un telefon mobil

Un bărbat de 47 de ani a fost încătușat de oamenii legii, pe Bdul Nicolae Titulescu, în urma declanșării unui scandal în spațiul public.

Bărbat încătușat de polițiști în Gheorgheni, după declanșarea unui scandal monstru/Foto: pixabay.com Bărbat încătușat de polițiști în Gheorgheni, după declanșarea unui scandal monstru/Foto: pixabay.com

 

 


Polițiștii au fost sesizați, în dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 09:00, cu privire la un incident înregistrat într-o stație de autobuz. 

 


„Mărul discordiei” - încărcătorul unui telefon mobil

La fața locului echipajul de poliție a identificat și legitimat doi bărbați, unul de 37 de ani, iar celălalt de 47 de ani. Bărbatul de 37 de ani a susținut faptul că celălalt bărbat l-ar fi agresat și i-ar fi sustras un încărcător de telefon mobil”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro


Polițiștii au stabilit că cei doi bărbați s-au certat ca la ușa cortului, iar bărbatul de 47 de ani i-a sustras încărcătorul de telefon mobil.

„Totodată, bărbatul de 47 de ani a devenit recalcitrant față de cealaltă persoană, provocând scandal și adresându-i injurii”, explică sursa citată. 


Având în vedere modul în care acesta se manifesta, polițiștii l-au imobilizat și încătușat pentru a fi condus la unitatea de poliție. 

Pentru fapele de provocare scandal și adresare de injurii în spațiul public, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 de lei.


La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, însă niciunul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Scandal într-un local din Cluj. Un tânăr a fost pus la pământ și încătușat de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter