Actualitate

Beat la volan, prins de polițiști în trafic. Șoferul a fost plasat sub control judiciar

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a fost prins beat la volan. Avea o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbat reținut de polițiști și plasat sub control judiciar după ce a fost prins beat la volan, pe strada Aurel Vlaicu/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Bărbat reținut de polițiști și plasat sub control judiciar după ce a fost prins beat la volan, pe strada Aurel Vlaicu/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din Cluj-Napoca, depistat la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

 


„Acesta a fost oprit în trafic la aceeași dată, în jurul orei 02.10, pe strada Aurel Vlaicu din municipiu și testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Cluj. 

Polițiștii l-au condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactiate a concentrației alcoolice.


Ulterior, pe numele acestuia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal. Un tânăr de 19 ani, beat la volan și fără permis, a fugit de la locul tragediei

abonare newsletter