Actualitate

O mașină a ars ca o torță la Fundătura. FOTO

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit duminică dimineața la un accident rutier petrecut pe raza localității Fundătura.

O mașină s-a făcut scrum în urma unui accident la Fundătura. Foto: ISU Cluj) O mașină s-a făcut scrum în urma unui accident la Fundătura. Foto: ISU Cluj)

 

„La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, care ardea generalizat, și ocupanții ieșiți din acesta. O femeie a fost consultată la fața locului de către echipajul SAJ și fost transportată apoi la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj.


„O conducătoare auto de 48 de ani, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Dej ar fi pierdut controlul asupra direcției, moment în care autoturismul a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări. Testarea cu aparatul etilotest a acesteia a indicat rezultat negativ. Femeia a fost transportată la o unitate medical”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier la Fundătura. Autoturism, prins între un TIR și o autoutilitară

Accident în Fundătura, Cluj. Două femei au ajuns la spital. FOTO

Șoferul neatent al unei autoutilitare a rupt un stâlp la Fundătura, rănind un șofer începător

abonare newsletter