Actualitate

Șoferul neatent al unei autoutilitare a rupt un stâlp la Fundătura, rănind un șofer începător

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier care a avut loc, vineri după-masă, în jurul orei 14:00, pe raza localității clujene Fundătura.

Șoferul neatent al unui camion a rupt un stâlp la Fundătura, rănind un șofer începător Șoferul neatent al unui camion a rupt un stâlp la Fundătura, rănind un șofer începător

Potrivit ISU Cluj, pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o autoutilitară ieșită în afara părții carosabile și un alt autoturism avariat. De asemenea, un stâlp pentru susținerea liniilor de transport a energiei electrice de joasă tensiune a fost rupt ca urmare a acestui accident.

Echipajul SAJ a consultat un tânăr de 19 ani, care a fost transportat la UPU Cluj, se pare cu afecțiuni ușoare. O echipă a furnizorului de utilități s-a deplasat la locul accidentului pentru remedierea rețelei de transport a energiei electrice.


Conform IPJ Cluj, accidentul s-a produs după ce autoutilitara condusă de un bărbat de 61 de ani, din localitatea Nicula, județul Cluj, la intersecția DJ 161 cu DN DC nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de tânărul șofer rănit ușor, originar din Șomcuta Mare, județul Maramureș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter