Actualitate

Vineri, zi de accidente în Cluj! Pompierii au fost nevoiți să plece de la un accident direct la altul. FOTO

Vineri au avut loc șapte accidente în județul Cluj la care au intervenit pompierii. Salvatorii chiar au fost nevoiți să plece de la un accident direct la altul.

Mașină răsturnată aproape de localitatea Vâlcele / Foto: ISU Cluj Mașină răsturnată aproape de localitatea Vâlcele / Foto: ISU Cluj

 

UPDATE ora 19:00: Un alt accident, soldat cu trei victime, a avut loc în localitatea clujeană Mihai Viteazu.


Mai multe detalii aici: Accident în localitatea Mihai Viteazu! Șoferul, în stare gravă! Două femeie, transportate la spital. FOTO

 


Știre inițială:

În cursul zilei de vineri, 16 iunie 2023, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a semnalat șase accidente în județul Cluj. 


 

Până la ora 18:00, pompierii au intervenit la accidente în următoarele locații:


TIR răsturnat aproape de Dumbrava / Foto: ISU Cluj

Accidentele au început de dimineață

Primul accident a avut loc dis de dimineață, la ieșirea din localitatea Vâlcele spre Cluj-Napoca. „La fața locului au fost dislocate un echipaj ce încadrează o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj cu o ambulanță SMURD, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon și ocupanții ieșiți din acesta. O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportată la UPU-SMURD Cluj”, potrivit ISU Cluj.

Accident de dimineață la ieșire din Vâlcele / Foto: ISU Cluj

La un moment dat, salvatorii ISU au fost nevoiți să plece de la un accident direct la altul:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertați în această după-amiază privind un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca spre localitatea Feleacu. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism avariat și ocupanții ieșiți din acesta. O persoană a fost consultată de către echipajul SAJ fără a fi transportată la spital.

Accident la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca spre localitatea Feleacu / Foto: ISU Cluj

În timpul intervenției forțele au fost anunțate de participanții la trafic că mai există un accident rutier în apropiere de localitatea Vâlcele, unde au considerat că sunt persoane care necesită ajutor. Pompierii s-au deplasat la locul indicat unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon și ocupanții ieșiți din acesta. Aceștia au refuzat consultul medical”, a transmis ISU Cluj.

Mașină răsturnată aproape de Vâlcele / Foto: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a furat bani și carduri bancare din spitale! Hoțul avea interdicție de a intra în Cluj-Napoca

Doi adolescenți, salvați de medicii din Cluj prin transplant! Au primit rinichii unui copil de 4 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter