Actualitate

Accident în localitatea Mihai Viteazu! Șoferul, în stare gravă! Două femei, transportate la spital. FOTO

Un accident grav, soldat cu trei victime, a avut loc în localitatea Mihai Viteazu, județul Cluj.

Un accident grav a avut loc în Mihai Viteazu, județul Cluj / Foto: ISU Cluj Un accident grav a avut loc în Mihai Viteazu, județul Cluj / Foto: ISU Cluj


 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Mihai Viteazu.


 

La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă cu modul de descarcerare și instalații pentru stingerea incendiilor, un echipaj SMURD și unul SAJ.


Trei persoane, inclusiv șoferul, au fost rănite.  Mașina în care se aflau victimele ar fi lovit o conductă de gaz: 

„În momentul sosirii, echipajele operative au găsit un autoturism cu un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, aflat în stare gravă, pe locul șoferului, precum și o conductă de gaze avariată. Pompierii au acționat pentru a evacua bărbatul folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze starea de sănătate și l-au predat echipajului SMURD în vederea acordării primului ajutor calificat și transportul la spital pentru îngrijiri de specialitate.Conform primei evaluări, bărbatul se pare că suferea de afecțiuni cronice care au fost agravate de traumatismele produse în accident.


De asemenea, au fost necesare măsuri pentru prevenirea incendiilor având în vedere scăpările de gaze din conducta aflată în vecinătatea autoturismului. Alte două femei, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost consultate la fața locului și transportate la spital, de echipajele SMURD și SAJ, pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vineri, zi de accidente în Cluj! Pompierii au fost nevoiți să plece de la un accident direct la altul. FOTO

Mașină răsturnată în Vâlcele în urma unui accident. O femeie a ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter