Actualitate

Incendiu puternic în Jucu la o hală de peleți, de 650 mp! Pompierii au intervenit înainte să se extindă. VIDEO

Pompierii intervin cu trei mașini de stins incendii în Jucu, vineri dimineața. O hală cu o suprafață de 650 mp a fost în flăcări.

Incendiu la o hală din Jucu, Cluj / Foto: ISU Cluj Incendiu la o hală din Jucu, Cluj / Foto: ISU Cluj

 

 


Incendiul are loc la o hală care are o suprafață de aproximativ 400 mp.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stins incendii și o autoscară pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins acoperișului unei hale cu o suprafață de aproximativ 400mp din localitatea Jucu. Nu au fost anunțate persoane care să solicite consult medical până acum. 


Flăcările au cuprins o hală din Jucu / Foto: ISU Cluj

Intervenția este în dinamică, arderea era generalizată în momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, intervenția este în desfășurare, revenim cu detalii pe parcursul desfășurării acesteia”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE ora 08:36: Incendiul a avut loc la o hală care produce peleți din rumeguș. 

Flăcările au fost lichidate, se lucrează în aceste momente pentru stingerea focarelor ce mai ard mocnit. În interior se aflau depozitați mai mulți mc de rumeguș, care alimentează arderea mocnită. Nu există pericol de extindere și nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Obiectul de activitate în hală este producția de peleți de rumeguș”, a mai transmis ISU Cluj.


UPDATE 3 ora 9:20: Flăcările au ars puternic, pericol de extindere

În hală, care are de fapt o suprafață de 650 de mp, erau depozitați aproximativ 30mc de rumeguș.

„Alerta a venit în jurul orei 7.10, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor operative, secțiunea din hala de aproximativ 650mp, parte dintr-un corp de clădire cu o suprafață de 2000mp, arderea generalizat și exista pericol de extindere și la alte hale din apropiere.


Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare”, a concluzionat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

COD GALBEN de ploi și vreme rea, până vineri seară, la Cluj

Mașină, distrusă de flăcări pe autostrada A3. De la ce a pornit incendiul? FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter