Actualitate

Arestat preventiv la 43 ani pentru că a încercat să facă sex cu o minoră! Fata, luată de Protecția Copilului Cluj

Tentativă de act sexual cu un minor în Turda, județul Cluj! Un bărbat de 43 de ani a încercat să întrețină relații sexuale cu o fată de 15 ani.

Bărbat de 43 de ani, arestat pentru tentativă de sex cu un minor / Foto: depositphotos.com Bărbat de 43 de ani, arestat pentru tentativă de sex cu un minor / Foto: depositphotos.com

 

 


Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar fata a fost preluată și predată Direcției pentru Protecția Copilului (cel mai probabil fata se afla sub tutela lui):

 


„La data de 11 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus reținerea unui bărbat de 43 de ani, din același municipiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la act sexual cu un minor. În fapt, la aceeași dată, cel în cauza ar fi intenționat întreținerea de raporturi sexuale cu o minoră de 15 ani, într-un imobil situat pe raza municipiului Turda. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Minora a fost preluată și predată reprezentanților DGASPC. În continuare, în cauză sunt continuate cercetările”, a transmis IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr s-a ARUNCAT de pe un bloc din Mănăștur, duminică! A fost dus de urgență la spital. Nu era cooperant

Circ în trafic, în față la Sora! Un șofer a scos cu forța un tânăr din mașină: „JOS, AFARĂ din mașină!” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter