Actualitate

Accident în Gherla. Mamă cu un copil în cărucior, loviți pe trotuar de o mașină condusă de un tânăr de 19 de ani

O femeie cu un copil de un an în cărucior au fost loviți pe trotuar de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani. Accidentul s-a petrecut în Gherla.

O femeie cu un copil de un an în cărucior au fost loviți pe trotuar de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani/ Foto: depositphotos.com O femeie cu un copil de un an în cărucior au fost loviți pe trotuar de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un accident rutier s-a petrecut, luni, 1 mai, pe strada Tudor Vladimirescu din Gherla.

 


Un tânăr de 19 ani care se deplasa cu mașina prin Gherla a pierdut controlul volanului și a lovit o femeie pe trotuar care împingea un cărucior. 

Femeia și copilul au ajuns la spital.


„Accidentul s-a produs pe strada Tudor Vladimirescu, în jurul orei 13.45. Un conducător auto, în vârstă de 19 ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a lovit un alt autoturism, după care a ricoșat pe trotuarul străzii, acroșând o femeie care împingea un cărucior.

Femeia și copilul de un an au fost transportați la o unitate medicală.”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un șofer beat a făcut accident în Piața Gării din Cluj-Napoca, apoi a condus mai departe ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat

Accident cu două mașini, între Florești și Gilău. O femeie, transportată la spital - FOTO/ VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter