Actualitate

Un șofer beat a făcut accident în Piața Gării din Cluj-Napoca, apoi a condus mai departe ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat

Un bărbat din Vaslui a provocat un accident în Piața Gării din Cluj-Napoca, după care și-a continuat drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A fost oprit de șoferul păgubit.

Un șofer beat a făcut accident în Piața Gării din Cluj-Napoca, apoi a condus mai departe. FOTO: Depositphotos.com Un șofer beat a făcut accident în Piața Gării din Cluj-Napoca, apoi a condus mai departe. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Un șofer beat din județul Vaslui a lovit o mașină în Piața Gării din Cluj-Napoca, apoi a condus mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Șoferul din mașina lovită l-a urmărit și l-a oprit. 

 


Bărbatul avea o alcoolemie de 1,14 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Vaslui, după ce a condus autoturismul sub influența alcoolului, având concentrația de 1,14 mg./l. alcool pur în aerul expirat.


În fapt, la aceeași dată, bărbatul ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Piața Gării din Cluj-Napoca. După producerea evenimentului, bărbatul și-a continuat deplasarea, însă a fost oprit în scurt timp de conducătorul celuilalt autoturism.

La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului în vârstă de 57 de ani i-a rezultat o concentrație de 1,14 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice. Față de acesta, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini, între Florești și Gilău. O femeie, transportată la spital - FOTO/ VIDEO

abonare newsletter