Actualitate

Șoferul care a provocat un accident în Turda, în timpul unei depășiri periculoase, a rămas fără carnet. Ce amendă a primit?

Un șofer a lovit o mașină, joi, în timpul unei manevre de depășire în Turda. Conducătorul auto a rămas pieton și a fost amendat de polițiști.

Foto: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Facebook.com Foto: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Facebook.com

 

 


Un turdean care circula cu polița RCA și ITP-ul expirate, și care a provocat un accident joi, în urma unei manevre periculoase în trafic, a fost sancționat de oamenii legii cu o amendă de circa 1.000 de euro și a rămas pieton. 

 


„În total, i-a fost aplicată o amendă în valoare de 4,930 de lei, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și plăcuțele și suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 120 de zile”, informează joi seara reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 

Conducătorul auto în vârstă de 52 de ani a provocat un accident rutier, joi, în jurul orei 11:30, în urma unei manevre de depășire. 


Acesta era urmărit de polițiștii rutieri, ca urmare a faptului că pe raza municipiului Câmpia Turzii nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii aflați în cadrul unor activități de verificare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a provocat un accident în timpul unei depășiri periculoase! Era urmărit de Poliție prin Turda și Câmpia Turzii

Fără permis și cu ITP-ul expirat, oprit de polițiști. A rămas fără plăcuțele de înmatriculare și cu 2.300 de lei amendă

Ultimele Stiri
abonare newsletter