Actualitate

Șofer beat din Sălaj, reținut 24 de ore. Conducea nestingherit pe străzile din Huedin

Un bărbat din Sălaj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Huedin. A fost prins beat la volan.

Șofer beat din Sălaj, reținut 24 de ore. FOTO: Facebook/ IPJ Cluj Șofer beat din Sălaj, reținut 24 de ore. FOTO: Facebook/ IPJ Cluj

 

 


Un bărbat de 41 de ani, din județul Sălaj, aflat la volanul unui autoturism sub influența alcoolului, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin.

 


Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 „La data de 17 aprilie, în jurul orei 18.20, polițiștii rutieri din orașul Huedin au depistat un conducător auto, în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, din oraş, aflându-se în stare de ebrietate. Fiind testat cu aparatul etilotest,  bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcolemiei”, a transmis IPJ Cluj.


În continuare, cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, bărbatul fiind condus și depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Așa se circulă pe drumurile Clujului: beți sau fără permis! Un șofer foarte beat a făcut accident și a fost pus sub control judiciar

Ultimele Stiri
abonare newsletter