Actualitate

Doi interlopi cunoscuți din Cluj, arestați pentru trafic de droguri. Unul dintre ei și-a ucis iubita într-un accident rutier

Doi interlopi foarte cunoscuți din Cluj au fost arestați de DIICOT pentru trafic de droguri. Unul dintre ei e vitezomanul Tudor Cîrje, care și-a ucis iubita într-un accident rutier în urmă cu patru ani.

Traficanți de droguri, arestați în Cluj / Foto 1: DIICOT, Foto 2: arhivă Traficanți de droguri, arestați în Cluj / Foto 1: DIICOT, Foto 2: arhivă

 

 


DIICOT a arestat trei indivizi vineri pentru trafic de droguri de risc, dintre care doi sunt foarte cunoscuți prin Cluj: Ștefan Tudor Cîrje și Adrian Groșan, scrie presshub.ro care citează aktual24.ro.

Bani din droguri / Foto: DIICOT

Potrivit sursei citate, cei  trei, Cîrje Tudor Ștefan, Popa Horea Emil și Groșan Adrian, au făcut trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe psihoactive din vara anului 2022:


„La data de 07 aprilie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cauza s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022 cei trei inculpați au procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj”, a anunțat DIICOT.

Droguri / Foto: DIICOT

Ştefan Tudor Cârje, din Floreşti, avea 19 ani la momentul producerii accidentului și conducea Mercedesul care aparținea tinerei Gabriela Rîpan. Când a pierdut controlul asupra volanului s-a lovit de un stâlp. Gabi Rîpan a murit pe loc, fiind prinsă în mașină. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul a fost proiectat zeci de metri de maşină. Un echipaj medical l-a transportat pe acesta la Spitalul Judeţean Cluj, acolo unde medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior pentru a-i salva viaţa. La spital, s-a stabilit că Ştefan Tudor Cârje ar fi consumat substanţe psihoactive.


Gabriela Rîpan, tânăra care a decedat, este din Suceava și studia la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tudor Cîrje, CONDAMNAT la 2 ani și 6 luni de ÎNCHISOARE pentru uciderea Gabrielei Rîpan

Rețea de traficanți de droguri din Cluj, destructurată de polițiști. Procurorii au ridicat 46 kg de cannabis și substanțe psihoactive

abonare newsletter