Actualitate

Accident între două Mercedesuri pe strada Câmpului. Una dintre ele a ieșit „șifonată”. FOTO

Un accident rutier între două Mercedesuri a avut loc, joi dimineață, la intersecția străzilor Ion Meșter și Câmpului din Cluj-Napoca.

Un accident rutier între două Mercedesuri a avut loc, joi dimineață, la intersecția străzilor Ion Meșter și Câmpului din Cluj-Napoca/ Foto: Grec Marius Iulian - grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca Un accident rutier între două Mercedesuri a avut loc, joi dimineață, la intersecția străzilor Ion Meșter și Câmpului din Cluj-Napoca/ Foto: Grec Marius Iulian - grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un accident rutier între două Mercedesuri a avut loc, joi dimineață, la intersecția străzilor Ion Meșter și Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.

 


Un martor a spus că unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate, iar impactul a fost destul de puternic, una dintre mașini fiind serios avariată. Din fericire evenimentul rutier s-a soldat doar  cu pagube materiale. 

„Accident fără victime în intersecția Str. Ion Meșter și Str. Câmpului. Probabil neacordare de prioritate între două «merțe». Se circulă normal acum”, a transmis martorul accidentului din cartierul Mănăştur. 


Reprezentanții IPJ Cluj au declarat pentru monitorulcj.ro că au primit confirmarea unui accident rutier în zonă, cel mai probabil situația rezolvându-se pe cale amiabilă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident de dimineață între localitățile Țaga și Sântioana, Cluj! O mașină, ieșită în decor. FOTO

VIDEO. Accident între o mașină și microbuz pe Bulevardul 21 Decembrie. O mamă, un tânăr și doi minori, transportați la spital

abonare newsletter