Actualitate

Accident rutier grav pe Autostrada Transilvania, lângă Gilău. A intervenit descarcerarea FOTO

Pompierii clujeni au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în cazul unui accident rutier, în care a fost implicat și un microbuz, în apropierea localității Gilău.

Accident rutier, microbuz implicat, pe A3, lângă Gilău/captură foto: ISU Cluj Accident rutier, microbuz implicat, pe A3, lângă Gilău/captură foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Gilău au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut în zona km50 de pe autostrada A3.

 


Intervenție la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în apropiere de localitatea Gilău

Apelul de urgență a venit în jurul orei 14.10, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea, informează ISU Cluj. 


Accident rutier grav în apropiere de Gilău/captură foto: ISU Cluj

Un bărbat de aproximativ 20 de ani a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital. 

Totodată, pompierii au asigurat și măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor autoturismelor avariate.


Sâmbătă, în jurul orei 14.20, polițiștii Biroului Autostrăzi A3 au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe Autostrada A3, la km 50.

„Din primele date s-a constatat că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Satu Mare, care circula cu autoturismul înspre localitatea Gilău, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, acroșând o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Mureș”, potrivit IPJ Cluj.


În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative.

Traficul a fost reluat în condiții normale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Accident GRAV între un TIR și o mașină, la limita județului Cluj cu Mureș. Traficul este BLOCAT

Ultimele Stiri
abonare newsletter