Actualitate

VIDEO. Bărbatul dat în urmărire de polițiști a fost prins! Acesta a violat o minoră din Cluj

Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a fost prins de polițiști. Inculpatul a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare.

Bărbat acuzat de viol/ Foto: Poliția Română Bărbat acuzat de viol/ Foto: Poliția Română

 

 


Un bărbat din comuna Cășeiu, județul Cluj, care este cercetat pentru viol a fost dat în urmărire după ce a fugit de sub nasul polițiștilor

 


El ar fi violat o minoră de 17 de ani în data de 1 februarie.

În data de 3 februarie, bărbatul a fost găsit pe raza comunei Cășeiu.


„În urma cu puțin timp, bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej -Secția 5 Poliție, pe raza comunei Cășeiu. A fost condus la sediul unității de poliție, în vederea punerii în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanță”, a transmis IPJ Cluj.

Instanța fusese anunțată despre faptul că ședința trebuie să aibă loc înainte de ora 13:00, când expira mandatul de reținere. Având în vedere că mandatul de reținere expirase, polițiștii l-au lăsat liber și bărbat, care a dispărut fără urmă. Judecătorul s-ar fi prezentat la muncă doar după câteva ore, însă polițiștii nu au mai avut baza legală să-l rețină pe bărbat și acesta a fost eliberat la ora 13:00. Decizia de arestare preventivă a fost luată la ora 16:00, potrivit minutei de la ședința de judecată.


Mai multe detalii pot fi citite AICI.

CITEȘTE ȘI:

Adolescentă violată în Cășeiu. Agresorul a intrat peste ea în casă

Caz șocant într-o școală din Bacău. Elev umilit, bătut și băgat cu capul în vasul de toaletă. Bătăușul a fost reținut

abonare newsletter