Actualitate

Un bărbat care a violat o minoră în Cluj a dispărut de sub nasul polițiștilor! Acum îl caută ca să îl aresteze. L-ați văzut?

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.

Bărbat acuzat de viol, căutat de Poliție / Foto: Poliția Română Bărbat acuzat de viol, căutat de Poliție / Foto: Poliția Română

 

 


Un bărbat din comuna Cășeiu, județul Cluj, care este cercetat pentru viol este căutat de polițiști. El ar fi violat o minoră de 17 de ani în data de 1 februarie.

 


Deși polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, măsura a expirat până a fost emis mandatul de arestare preventivă de magistrații din Dej, iar acum bărbatul se află în libertate. Poliția îl caută și apelează la cetățeni pentru a-l depista:

„În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore. Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobilul din comuna Cășeiu. După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej.


La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112”, a transmis IPJ Cluj.


Deși bărbatul trebuia să se afle după gratii în acest moment, probele fiind de necontestat, acest lucru nu s-a întâmplat pentru că judecătorul nu s-ar fi prezentat la ședința de judecată. Potrivit dejeanul.ro, oamenii legii ar fi anunțat Judecătoria că până joi la ora 13:00 bărbatul acuzat de viol trebuie adus în fața magistraților, fiindcă atunci expira ordonanța de reținere.

Judecătorul s-ar fi prezentat la muncă doar după câteva ore, însă polițiștii nu au mai avut baza legală să-l rețină pe bărbat și acesta a fost eliberat la ora 13:00. Decizia de arestare preventivă a fost luată la ora 16:00, potrivit minutei de la ședința de judecată.


UPDATE 3 februarie, ora 15:12

Bărbatul a fost prins.

CITEȘTE ȘI:

Adolescentă violată în Cășeiu. Agresorul a intrat peste ea în casă

Caz șocant într-o școală din Bacău. Elev umilit, bătut și băgat cu capul în vasul de toaletă. Bătăușul a fost reținut

Ultimele Stiri
abonare newsletter