Actualitate

Durere nespusă în rândul apropiaților tinerei de 17 ani care a murit în accidentul de la Bucea. „Asta fac plimbările nocturne, neliniștea și viteza”

O tânără de 17 ani a murit duminică seară într-un accident care a avut loc la Bucea. La volan se afla un tânăr de 21 de ani, care a scăpat nevătămat din accident.

Anastasia a murit în accidentul de la Bucea, duminică. FOTO: ISU Cluj și Facebook/ Anastasia Camelia Anastasia a murit în accidentul de la Bucea, duminică. FOTO: ISU Cluj și Facebook/ Anastasia Camelia

 

 


Durere nespusă și val de mesaje pe rețelele de socializare, după moartea Anastasiei Camelia, tânăra de 17 ani din Beiuș implicată în accidentul de duminică din localitatea Bucea, județul Cluj. Familia, prietenii și colegii tinerii sunt șocați de trecerea la cele veșnice a adolescentei de doar 17 ani, din Bihor.  Ei au postat zeci de mesaje prin care își arată durerea, pe rețelele de socializare.

 


Tânăra a murit pe loc în accidentul produs duminică la Bucea. Șoferul maşinii în care se afla, un tânăr de 21 de ani, a intrat în depăşire într-un loc nepermis, fără să se asigure, şi s-a izbit frontal de un alt autovehicul care venea de pe contrasens. În ciuda eforturilor făcute de către medicii ajunşi la faţa locului, tânăra nu a putut fi resuscitată. Anastasia Camelia avea doar 17 ani. Alte cinci persoane implicate în accident s-au ales cu răni minore.

„Dumnezeu să te ierte! Asta fac plimbările nocturne din tineri, neliniștea și viteza… aveți grijă cu cine vă urcați în masina în ziua de azi, pentru că nu știi dacă mai prinzi ziua de mâine, e foarte trist să îți iei rămas bun de la toate și toți la vârsta asta și sunt din ce în ce mai multe cazuri pentru că acum mai nou e foarte „la modă” să te plimbi nopțile și să dai ture cu mașinile, și uite ce se întâmplă, tragedie peste tragedie… aveți grijă în ce mașină vă urcați, și mai ales noaptea odihniți-vă… Dumnezeu să te odihneasca în pace prietenă dragă! Să ne ferească Dumnezeu pe toți de aceste tragedii!”, a scris o cunoștiință a victimei pe Facebook.


Potrivit paginei sale de Facebook,  Anastasia Camelia era elevă la Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș” din Beiuș. 

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare

„Camiii, cui m-ai lăsat, de ce eu Camiiii, mi-ai luat tot Camiii”, a scris sora fetei.


„Este dificil să exprim în cuvinte ceea ce simt. Empatizez cu pierderea și durerea ta! A fost un om de aur! Ne vom aminti mereu de ea. Memorie eternă!”.

„Nu te voi uita, suflet drag și bun, ai plecat foarte devreme. Ești un exemplu pentru mine, te îmbrățișez cu mare drag, îmi pare foarte rău că ai plecat”.


„Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet minunat. Ai fost o persoană minunată, îmi va fi tare dor de tine, chiar dacă nu ne întâlneam noi des. Îmi vei lipsi, îmi pare foarte rău. Dumnezeu să te odihnească … Nu îmi vine să cred că te-ai dus…”.

„Odihnă veșnică, fată frumoasă!”.

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT GRAV la Bucea, între două mașini. O minoră de 17 ani A MURIT - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter