Actualitate

Un șofer BEAT CRIȚĂ a lovit o mașină parcată pe strada Giordano Bruno, la primele ore ale dimineții

Un șofer băut a lovit o autoutilitară parcată pe marginea drumului, vineri dimineață, pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca.

Un șofer BEAT CRIȚĂ a lovit o mașină parcată pe strada Giordano Bruno, la primele ore ale dimineții. FOTO: Depositphotos.com Un șofer BEAT CRIȚĂ a lovit o mașină parcată pe strada Giordano Bruno, la primele ore ale dimineții. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii au intervenit vineri dimineață la locul unui accident provocat de un bărbat pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca. 

 


Bărbatul în vârstă de 61 de ani a acroșat o autoutilitară parcată pe marginea drumului, eveniment soldat doar cu pagube materiale.

„La data de 23 decembrie, în jurul orei 06:20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe strada Giordano Bruno din municipiul Cluj-Napoca.


Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat în 61 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a condus un autoturismul pe strada Giordano Buno, iar la un moment dat a acroșat o autoutilitară ce se afla parcată pe marginea părții carosabile”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au descoperit că șoferul avea o alcoolemie de 1,12 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind reținut pentru 24 de ore.


„La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a fost înregistrată o concentrație de 1,12 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore”, a mai arătat IPJ Cluj.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Mașină LOVITĂ DE TREN, la Iclod. Două persoane au fost rănite ușor - FOTO

abonare newsletter