Actualitate

Sorin Apostu, internat la Dej pentru investigaţii medicale

<p>Primarul suspendat Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia au fost internaţi la Penitenciarul Spital Dej pentru investigaţii medicale.</p>

 

„Sorin Apostu şi Călin Stoia se află internaţi în Penitenciarul Spital Dej din data de 30 ianuarie 2012 în vederea efectuării unor investigaţii medicale şi pentru stabilirea unei conduite terapeutice. Perioada de internare va fi dictată de evoluţia stării lor de sănătate”, se precizează într-un comunicat de presă transmis miercuri de Penitenciarul Spital Dej.

Primarul suspendat Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia, judecaţi în stare de arest pentru corupţie, au fost mutaţi, pe 30 ianuarie, de la Penitenciarul Gherla la Spitalul penitenciar din Dej. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Ovidiu Chiorean, a declarat, pentru Agerpres, că cei doi au fost mutaţi la Dej din motive medicale, la recomandarea medicului. Ovidiu Chiorean preciza că problemele de sănătate ale celor doi sunt confidenţiale şi că nu pot fi făcute publice date despre natura bolii lor.

Pe 9 noiembrie, Sorin Apostu a fost reţinut de DNA şi apoi arestat printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj sub acuzaţia că a luat mită în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare. De asemenea, Călin Stoia, administrator al companiei de salubrizare Brantner Vereş, a fost arestat pentru dare de mită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter