Actualitate

Culiță Sterp, mesaj pe Tik Tok după accidentul de la Cluj-Napoca. „Vă pup pe toți dragii mei, n-am fugit nicăieri. O să rămân același om”

Manelistul Culiță Sterp, care a produs un accident de circulație în centrul Clujului fiind băut și drogat, a transmis un mesaj prin intermediul platformelor de socializare prin care își cere scuze pentru gestul făcut.

 

Manelistul Culiță Sterp era și sub influența substanțelor psihoactive când a produs accidentul din Cluj-Napoca, săptămâna trecută. Inițial, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, manelistului fiindu-i recoltate apoi probe biologice la o unitate medicală.


Manelistul era deja cercetat sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Culiță Sterp este cercetat sub control judiciar.


„Vă pup pe toți dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care vă întrebați. Sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză, sincer. Vreau să îmi cer scuze , în primul rând lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am împăcat ulterior, pe toate planurile. Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază,  și în special familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi. Dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu, cei care mă știu, știu că am dezamăgit, poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim”, a spus manelistul.

„Poate eu chiar am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care, bineînțeles, să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Mi-am promis mie că vor fi multe lucruri  care se vor schimba în viața mea, în bine, pentru că, sincer, cam asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum ca să rămân cu picioarele pe pământ, bineînțeles. Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, dar sincer și pentru criticile pe care le-am primit pentru că, sincer, chiar le-am meritat, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe deocamdată, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar și celor care m-ați criticat pentru că ați făcut-o pe bună dreptate", a mai spus acesta.


Pe Tik Tok, manelistul e urmărit de 2 milioane de oameni.

CITEȘTE ȘI:

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Culiță Sterp a fost reținut după ce a „băgat” un om în spital, a condus beat, a trecut pe roșu și a fugit de la locul accidentului

„Urmărirea” manelistului Culiță Sterp, surprinsă de camerele de supraveghere. VIDEO

abonare newsletter