Actualitate

Cum arată gazonul pe Cluj Arena după Untold

Untold, festivalul de muzică electronică desfășurat pe Cluj Arena, a lăsat urme adânci pe gazonul stadionului.

sursa foto captură ecran Youtube  Legat De Cluj LDC sursa foto captură ecran Youtube Legat De Cluj LDC

 

În acest an, Untold s-a desfășurat în perioada 4-7 august. După 4 zile de concerte, gazonul de pe Cluj Arena nu este în cea mai bună formă.


Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică din Europa s-a încheiat luni dimineață. Untold s-a desfășurat pe Cluj Arena, stadionul pe care joacă U Cluj în mod obișnuit. În ultima zi de distracție, aproximativ 99.000 de oameni veniți din toată lumea au fost în arena.

Per total, în cele 4 zile de Untold, peste 360.000 de oameni au pășit pe Cluj Arena, stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri.


An de an, aceste cheltuieli sunt suportate de către organizatorul evenimentului. La fel și acum, când gazonul este complet distrus. Într-o filmare din dronă se observă foarte multe porțiuni mari în care iarba lipsește complet.

Anul trecut a fost prima dată când gazonul a fost înlocuit complet după acest eveniment, și nu doar parțial.


În acest sezon de Liga 1, U Cluj, gazda obișnuită de pe Cluj Arena, a fost nevoită să își dispute meciurile de acasă la Mediaș. „Șepcile roșii” au scos doar un punct în două meciuri jucate acasă. Echipa lui Lincar a remizat cu CSU Craiova, scor 1-1, și a pierdut cu Petrolul, scor 0-1, în etapa a patra din Liga 1.

Cluj Arena a fost construit în intervalul 2009 - 2011, are 30.201 locuri și a costat 44 de milioane de euro. Stadionul a fost inaugurat în octombrie 2011.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc despre Untold. „Mi s-a făcut pielea de găină"

„U” luptă pentru prima victorie în Superligă cu Petrolul. Nu pe Cluj Arena, ci la Mediaş!

Untold. Cum arată scena de pe Cluj Arena?

abonare newsletter