Timp Liber

A început sezonul ștrandurilor la Cluj! Cât e intrarea la piscinele din Cluj-Napoca și din împrejurimi?

Mai multe ștranduri și piscine din oraș și din împrejurimi și-au deschis deja porțile și îi așteaptă pe clujeni cu tarife asemănătoare cu cele din anii trecuți.

Parc Balnear Toroc. Foto/ Facebook Parc Balnear Toroc. Foto/ Facebook

 

 


Vremea caldă se menține pentru o vreme, motiv pentru care piscinele și ștrandurile sunt locuri numai bune pentru relaxare. Temperaturile vor ajunge la Cluj la 30 de grade în următoarele zile, iar mai multe ștranduri au anunțat deja că și-au deschis porțile și îi așteaptă pe clujeni. 

 


Sezonul estival e în toi, așadar vă prezentăm în continuare o listă cu ștrandurile din Cluj și apropiere de Cluj unde puteți să vă răcoriți.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Aqua Park Florești s-a deschis anul acesta de 1 iunie cu o petrecere specifică pentru cei mici. Situat la ieșirea din Cluj spre comuna Florești, în cadrul Pensiunii Casa Zânelor, Aqua Park Florești are o  piscină pentru adulți de 1,5 m adâncime, cu vârtejuri și hidromasaj,  două topogane de 70 de metri și de 115 de metri pentru amatorii de adrenalină, bazine pentru copii cu jocuri de apă. Pe lângă bazine și piscine, clujenii se pot relaxa la terasa cu o capacitate de 200 de locuri.


Aqua Park Florești, deschis la 1 iunie. Foto: Facebook / Aqua Park Florești

Aquapark-ul pune la dispoziția clienților o  parcare supravegheată cu capacitatea de 250 de locuri.

Prețurile au crescut cu 10 lei față de anul trecut, astfel că intrarea pentru adulți costă  50 de lei, accesul pentru copii între 3 și 14 ani este de 40 de lei, iar copiii sub 3 ani au intrarea gratuită. Aquaparkul este deschis zilnic între orele 10 și 20.


Parcul Balnear Toroc Dej este amplasat în Ocna Dej, la 3 kilometri de centrul municipiului Dej şi circa 60 de kilometri de Cluj-Napoca,. Amplasată pe Dealul Cabdicului și construită în jurul lacului sărat, format în urma surpării unei mine de sare, baza de agrement se întinde pe o suprafaţă de 40.000 de mp pătrați. Serviciile care puse la dispoziție sunt următoarele:

  • În pavilionul acoperit: piscină încălzită, saună cu cromoterapie, jacuzzi și căzi de masaj cu apă hipersalină naturală, adusă din lacul sărat şi ulterior încălzită.
  • În partea exterioară: lac de apă sărată cu o suprafață de 1600 mp, piscina pentru adulți de 700 mp și adâncime 1,5 m, piscină pentru copii de 100 mp și adâncime 0,5 m, piscină cu apă sărată 90 mp și adâncime 0,80 m,  4 tobogane acvatice, plajă de nisip.
Parcul Balnear Toroc Dej. Foto / toroc.ro

Tariful este de 25 de lei pe zi, iar copii sub 10 ani însoțiți au intrarea liberă. Orarul de funcționare este următorul: luni de la 12 la 21, iar de marți până duminică, de la 9 la 21.


Băile Cojocna. Ieșind din Cluj-Napoca, la doar 25 de kilometri se află comuna Cojocna. Aflată la o altitudine de 340 metri, ocupă un spațiu care era destinat exploatărilor de sare, în perioada ocupației romane. Băile sărate Cojocna pun la dispoziția clienților un restaurant unde pot servi masa, bucurându-se atât de Meniul Zilei, cât și de o cafea, ceai sau alte băuturi răcoritoare. Pe lângă lacurile cu apă sărată, cu proprietăți terapeutice, Băile Cojocna oferă și posibilitatea practicării de activități sportive, având două terenuri de tenis și două terenuri artificiale de fotbal.

Băile Cojocna. Foto: Facebook / Băile Cojocna

Orarul este de luni până duminică, de la 8 la 21, iar tarifele sunt următoarele:

  • adulți - 20 de lei, de luni până joi; 30 de lei, de vineri până duminică;
  • copii - 10 lei, de luni până joi; 20 de lei, de vineri până duminică.

Oxygen Pool&Lounge este situat în comuna Feleacu, la 11 kilometri de Cluj-Napoca. Locația se află la liziera pădurii, un loc ideal pentru iubitorii de natură, cu o priveliște deosebită, și dispune de un bazin cu apă încălzită, zonă VIP cu bar propriu și un lounge bar generos. Tariful diferă în funcție de zona în care preferați să stați și de momentul săptămânii în care alegeți să-i vizitați.

Oxygen Pool din Feleacu. Foto: Facebook/ Okygen Pool&Lounge

Orar: luni-vineri 10-19; sâmbătă-duminică 9-19;

Tarif: adult - 100 de lei; copii - 50 de lei.

Ștrandul Clujana din Cluj-Napoca a anunțat că își deschide porțile începând de miercuri, 15 iunie, cu program zilnic între 8 și 20.

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă la Cluj, în următoarele săptămâni. Temperaturile trec de 30 de grade Celsius, dar nu scăpăm de ploi

abonare newsletter