Timp Liber

Cum va fi vremea în această săptămână la Cluj? Nu scăpăm de ploi.

Finalul lunii Mai aduce la Cluj-Napoca maxime de până la 26 de grade Celsius. Totuși, nu vom scăpa de ploi în această săptămână.

Finalul lunii Mai aduce la Cluj-Napoca maxime de până la 26 de grade Celsius/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Finalul lunii Mai aduce la Cluj-Napoca maxime de până la 26 de grade Celsius/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Potrivit prognozei accuweather.com, la Cluj vom avea parte de o săptămână cu soare, dar și cu precipitaţii. 


Ploile vor fi prezente în ziua de joi, 30 mai.


Prognoza meteo pe toată săptămâna în Cluj-Napoca

Luni, 27 mai, vremea va fi caldă. Maxima zilei va urca la valoarea de 26 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 11grade Celsius. Cerul va fi predominant noros, iar şansele de ploaie vor fi mici, de 4 %.

Marți, 28 mai, cerul va fi predominant noros, însă șansele de ploaie vor fi inexistente. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 23 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 12 grade Celsius.


Miercuri, 29 mai, cresc șansele de ploaie la 65%, iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei vor fi așteptate 23 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 13 grade Celsius.

Joi, 30 mai, șansele de ploaie cresc și mai mult în Cluj (80 %). Maximele se vor situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar temperaturile pe timpul nopții vor fi de 12 grade Celsius.


Vineri, 31 mai, scăpăm de ploi. Pe timpul zilei vor fi așteptate maxime de 24 de grade Celsius, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărășan. Cel mai spectaculos drum din România, deschis circulației la jumătatea lunii iunie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter