Ştiri din Transilvania

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărășan. Cel mai spectaculos drum din România, deschis circulației la jumătatea lunii iunie.

Continuă acțiunea de deszăpezire pe Transfăgărășan. Cel mai spectaculos drum din România va fi deschis circulației la mijlocul lunii iunie.

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărășan/Foto: DRDP Brașov - captură video Facebook Continuă deszăpezirea pe Transfăgărășan/Foto: DRDP Brașov - captură video Facebook

 

 


Drumarii au început deszăpezirea Transfăgărăşanului. 

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărășan/Foto: DRDP Brașov - captură video Facebook

Aceștia au anunțat că cel mai spectaculos drum din România va fi deschis până la mijlocul lunii iunie. 


„Continuăm deszăpezirea Transfăgărășanului! Suntem în linie dreaptă pentru deschiderea celui mai spectaculos drum din România până la mijlocul lunii iunie. În acest moment intervenim cu un ansamblu întreg de utilaje de mare capacitate care fac tot posibilul să curețe cât mai repede și eficient stratul de zăpadă care, pe alocuri depășește în continuare chiar si 3 metri”, a anunțat DRDP Brașov. 

CITEȘTE ȘI: 
Cel mai spectaculos drum din România ar putea să rămână deschis aproape tot anul. CNAIR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate pentru modernizarea Transfăgărășanului.

Transfăgărășanul este cel mai înalt drum national din țară după Transalpina


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A început deszăpezirea pe Transfăgărăşan. Cel mai spectaculos drum din România, deschis circulației în prima lună a verii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter