Timp Liber

Prognoza meteo, 16 aprilie. Scad temperaturile și revin ploile în toată țara.

În a doua parte a zilei vom avea înnorări temporare, averse și descărcări electrice.

Scad temperaturile și revin ploile în toată țara.  Sursă foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro Scad temperaturile și revin ploile în toată țara. Sursă foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

 

 


După zile cu temperaturi de până la 34 de grade, meteorologii anunță o răcire bruscă a vremii în toată țara, iar în a doua parte a zilei vom avea înnorări temporare, averse și descărcări electrice. 

În Cluj-Napoca, astăzi, maximele vor fi între 25-26 grade Celsius, iar după-masă vom avea parte de furtuni cu fulgere. Temperaturile vor scădea, spre noapte, la 15 grade.


CITEȘTE ȘI: 

Vremea se răcește în Cluj-Napoca. Se întorc ploile și temperaturile scad și cu 20 de grade Celsius.

În Transilvania, de dimineață, vremea va fi extrem de caldă, cu temperaturi maxime cuprinse în general  între 27 și 30 de grade Celsius. 


Răcirea vremii va fi accentuată după 17 aprilie, astfel încât până la finalul primei săptămâni sunt prognozate temperaturi maxime în medie de 10… 13 grade Celsius.

La munte, scăderea temperaturii va fi accentuată în următoarele zile, astfel, media temperaturilor maxime va ajunge să fie de 2-4 grade Celsius. 


Miercuri, 17 aprilie, nu scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 93%. De asemenea, temperaturile vor scădea și cu 10 grade. Maxima va fi de 11 grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 6 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se schimbă radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

Ultimele Stiri
abonare newsletter