Actualitate

Vremea se schimbă radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

Răcire accentuată a vremii în România. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul săptămânii, iar vremea capricioasă revine cu ploi și ninsori.

Vremea capricioasă în perioada următoare, în România/Foto: Depositphotos.com Vremea capricioasă în perioada următoare, în România/Foto: Depositphotos.com

 

 


O săptămână cu schimbări meteo radicale în România. Dacă luni maxima zilei va atinge 34 de grade Celsius, joi valorile termice se vor situa între 7 și 10 grade Celsius. 

 


De marți, când termometrele vor indica o maximă de 24 de grade, vremea se răcește treptat, iar ploile și vremea instabilă se așează peste România, până spre Paști. 

CITEȘTE ȘI: 
Vreme frumoasă și maxime de 34 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Miercuri, temperaturile maxime nu vor depăși 11 grade în Cluj, iar joi valorile termice maxime se vor situa între 8-11 grade Celsius, iar minimele între -1 și 2 grade Celsius. 


În zonele de munte, ploile se vor transforma treptat în lapovițe și ninsori la peste 1200 de metri. 

În ciuda estimărilor meteo anterioare, potrivit cărora vremea bună se va menține până în preajma minivacanței de Paști, temperaturile scad drastic iar vremea îi ia pe nepregtătite pe români, după un episod categoric de vreme de vară. 


Astfel, în Cluj, în următoarea perioadă maximele nu vor depăși 17-19 grade, iar soarele timid nu va încălzi prea tare, astfel că începutul lunii mai vine cu temperaturi reduse și vreme rece.  

Schimbare radicală a vremii în perioada următoare/Foto: accuweather.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răcește în Cluj-Napoca. Se întorc ploile și temperaturile scad și cu 20 de grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter