Timp Liber

Duminică e ultima zi în care iluminatul festiv rămâne pornit în centrul Clujului! Beculețele vor fi reaprinse în curând.

Iluminatul festiv, pe care municipalitatea l-a pregătit cu ocazia sărbătorilor de iarnă, va fi oprit de luni, dar va fi reaprins în curând cu o nouă ocazie.

Iluminatul festiv va fi oprit / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Iluminatul festiv va fi oprit / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Duminică, 7 ianuarie, este ultima zi în care luminile de sărbători rămân aprinse în Cluj-Napoca, pentru câteva săptămâni.

Iluminatul festiv va reveni în 24 Ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, anunță primarul Emil Boc.


„Sunt aici în Piața Centrală a orașului, în Piața Unirii, și am venit să vă spun că duminică, de Sfântul Ioan, e ultima zi când mai putem avea deschis iluminatul festiv de sărbători, deci dacă doriți să veniți să mai faceți o poză, să vedeți acest iluminat ornamental, să vă simțiți încă în atmosfera sărbătorilor și mâine (n.red - duminică) e sărbătoare, fundamentală a creștinătății. Vă mai dau și o veste bună. În 24 ianuarie, când e Unirea Țării Românești cu Moldova, Mica Unire cum se mai spune, vom mai deschide iluminatul ornamental din Piața Centrală a orașului. Dar de luni, din 8 ianuarie până în 24 ianuarie nu vom mai avea iluminat festiv”, a declarat Emil Boc, în cursul serii de sâmbătă, 6 ianuarie. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bun, proaspăt și sănătos! Piețele volante din Cluj-Napoca și-au reluat programul.

196 de MILIOANE de călătorii, în 2023, cu mijloacele de transport în comun. Boc: „Avem mai puțină poluare și mai puține mașini în trafic”

abonare newsletter