Timp Liber

Iarna și-a intrat în drepturi! Imagini incredibile din zona Vlădeasa, județul Cluj. FOTO

Iarna și-a intrat în drepturi și în zona montană a județului Cluj. Imagini incredibile au fost capturate în zona Vlădeasa.

Imagine incredibilă cu zăpada în zona Vlădeasa, Cluj / Foto: Cabana Vladeasa - Facebook Imagine incredibilă cu zăpada în zona Vlădeasa, Cluj / Foto: Cabana Vladeasa - Facebook

 

 


Imagini spectaculoase cu natura și zăpada din zona montană a județului Cluj au fost postate pe pagina de Facebook „Cabana Vlădeasa”.

Iarna și-a intrat în drepturi în zona Vlădeasa / Foto: Cabana Vladeasa - Facebook 

Deși în Cluj-Napoca încă nu au apărut semne clare că a venit iarna, în zona montană a județului în ultima perioada a început să ningă din ce în ce mai mult. 


În zona Vlădeasa ninge și acum. Puteți să urmăriți situația de la Cabana Vlădeasa live aici, fiindcă o cameră de supraveghere este amplasată acolo, la cota 1.400. 

În acest weekend, până duminică seara, sudul, centrul și nord-estul țării sunt vizate de un cod galben de vânt puternic, viscol și precipitații abundente. Clujul nu se află sub această avertizare, însă s-ar putea să apară ninsori slabe sau lapoviță.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cafeneaua socială Cofeels, salvată de la faliment cu ajutorul comunității! Patron: „Sunt copleșit de cât de tare ați reacționat!”

„Planeta Crăciun” și-a deschis porțile pentru clujeni, în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter