Timp Liber

Massif 2024 va avea loc în a doua săptămână din luna martie. Când se pun în vânzare primele abonamente?

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov.

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024/ Foto: organizatori Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024/ Foto: organizatori

 

 


Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. 

 


Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare wild și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte. Organizatorii au început deja pregătirile și promit să aducă pe pârtiile din stațiune un mix perfect de genuri muzicale, activități montane și entertainment. Ediția 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

CITEȘTE ȘI:
Peste 4,2 milioane de euro au fost atrași în comunitatea locală de către Massif

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. 


Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop. 

Atât fanii festivalului, cât și artiștii au fost captivați de experiențele trăite la Massif: ,,E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat MORTEN. 


,,Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită”, a declarat Dimitri Vegas. 

Primele abonamente se pun în vânzare pe 21 noiembrie

Toți fanii Massif au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă și completând formularul de aici. Toți cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.


Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare pe data de 21 noiembrie 2023. Festivalul Massif, organizatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică.

Festivalul Massif, premieră pentru Centrul și Estul Europe

Și în ultima zi a festivalului care a avut loc în 2023, scenele G.O.A.T (Greatest Of All Time) și Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de disco, pop și folclor experimental. Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au reușit, prin muzica lor, să aducă la scena G.O.A.T. public din generații diferite, dar cu aceeași pasiune pentru folclorul experimental. Toată lumea a cântat de la prima până la ultima piesă, iar cortul a fost plin. Și Paul Damix-ie, Marc Rayen și Andi Moisescu au reușit să ofere momente memorabile petrecăreților veniți în cortul G.O.A.T.

Muzica anilor ’80 și ’90, dar și hit-urile din anii 2000 au fost motivele pentru care scena Retro Fantesia a fost preferată de fanii genului.

Fanii s-au distrat și la cele 3 apres-ski-uri partenere festivalului: Nuba BeMassif Cha-let, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif, unde au pus muzică DJ-i străini și români, printre care The Hollygood Gang, Noel Holler b2b Toby Romeo și Paul Damixie.

Dimitri Vegas, MORTEN, Topic, Quintino, MATTN, Kadebostany, Delia, Inna, Grasu XXL, Ștefania, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic, Azteca, Ian, Oscar se numără printre artiștii care au urcat pe scena principală Massif în cele 3 zile de festival. Pe toată perioada evenimentului, între 3 și 5 martie, peste 38.000 de oameni s-au bucurat de muzica și energia celor peste 100 artiști români și internaționali, care au urcat pe cele 6 scene Massif.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Festivalul Massif, un succes de la prima ediție. Peste 38.000 de participanți în cele trei zile de festival

Sistem de plată, check-in și acces în festivalul Massif. Vezi de unde îți poți ridica brățara

Ultimele Stiri
abonare newsletter