Timp Liber

Vine iarna! Prima ninsoare din sezon, la munte, în România. În județul Cluj a căzut brumă. VIDEO

Prima ninsoare din sezon a avut loc la munte în România, în luna octombrie, 2023. În țară s-au înregistrat temperaturi negative luni dimineața.

Prima ninsoare în sezon în România a avut loc în octombrie 2023 / Foto: Facebook: Meteoplus și Hotel Alpin Rarau Prima ninsoare în sezon în România a avut loc în octombrie 2023 / Foto: Facebook: Meteoplus și Hotel Alpin Rarau

 

Duminică au căzut primii fulgi de zăpadă din România la munte, în zona Rarău, în Câmpulung Moldovenesc.


 

Temperaturile au scăzut drastic în țară, iar în urmă cu o zi reprezentanții unui hotel din zona Rarău au postat pe rețelele de socializare un videoclip cu prima ninsoare. „Dragi prieteni, la noi ninge!!!!!”, spun aceștia.


Cei de la Meteoplus au primit imagini cu prima ninsoare, din zona Rarău, unde temperaturile au scăzut la -2 grade Celsius. 

De asemenea, în județul Cluj, zona Răchițele, luni dimineață, a căzut bruma.


În România, luni dimineață au fost înregistrate temperaturi foarte scăzute. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în jurul orei 08:00, în mai multe județe au fost înregistrate temperaturi cu minus, sub 0 grade Celsius. 

Cea mai mică temperatură a fost înregistrată pe Vf. Omu, de -6 grade Celsius. -5 grade s-au înregistrat la Poiana Stampei, Bâlea Lac, Călimani, Ceahlău, iar la Stâna de Vale s-au înregistrat -4 grade.


Temperaturi de -3 grade au mai fost înregistrate și la Târgu Lăpuș, Toplița, Obârșia Lotrului, de -2 grade la Ocna Sugatag și Dej, iar de -1 grad la Satu Mare și Bistrița.

Mai jos vedeți și alte zone cu temperaturi scăzute:


Temperaturi scăzute în România luni dimineața, 9 octombrie 2023 / Foto: Meteoplus - preluat de la Administrația Națională de Meteorologie  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Temperaturi aproape de 0 grade noaptea, în Cluj. Vremea se încălzește spre finalul săptămânii

Opt turiști salvați de pe munte, după aproape zece ore de căutări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter