Timp Liber

225 euro pe 2 șezlonguri și o umbrelă pe o „plăjuță” din Italia. Reacția unui român: „Să mai spună careva că Mamaia e scumpă...”

Un român a rămas mască atunci când pe o „plăjuță” din Italia i s-a cerut 225 de euro, iar la schimb a primit două șezlonguri și o umbrelă.

Plaja din Italia în care trebuie să plătești 225 euro pentru două șezlonguri și o umbrelă / Foto: captură video YouTube - Zona IT Plaja din Italia în care trebuie să plătești 225 euro pentru două șezlonguri și o umbrelă / Foto: captură video YouTube - Zona IT

 

 


Vloggerul Dan Cadar a povestit cum s-a desfășurat o excursie în Italia cu soția și copiii. Când a ajuns pe o plajă mică, în apropiere de orășelul Portofino, i s-a cerut să plătească 225 de euro pentru două șezlonguri și o umbrelă, cu tot cu reducere:

„Am dat peste cele mai mari prețuri pe care le-am văzut și de care am auzit vreodată. După ce lumea a avut lacătul pe ușă doi ani, îți dai seama că nu există operator din turism să nu caute să-și scoată banii de pe spinarea bieților turiști. Mi-a fost dat să aud cel mai halucinant scor din viața mea. Ajungem pe o plăjuță cu umbrele și șezlonguri, pe lângă Portofino, cu copiii, cu colacii... și intrăm în țarc și întrebăm cât costă. Domnișoara aia îmi răspunde senin: 75 euro. Am înghițit în sec, dar zic asta e, supraviețuim. „De persoană”, completează ea. „Cât zisei???”. „Da”, zice ea văzând fața mea pietrificată, „am putea încerca totuși să vă dăm un discount că sunteți patru. Deci un copil intră gratis și vă dăm două șezlonguri și o umbrelă, deci 225 euro”. Stai o secundă să-mi adun falca de pe jos. Deci 225 de euro pentru o umbrelă și două șezlonguri. Să mai spună careva că Mamaia e scumpă. Mișto italienii ăștia. Ai o plajă mișto, hop hop, pui niște țărușe și șezlonguri și 200 de euro...”, a spus un vlogger român. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vacanță de coșmar pentru o familie de români! Au fost jefuiți în timp ce dormeau în hotel: „Totul a fost planificat foarte bine. E scandalos!”

Vacanță în Maldive, ruinată pentru o familie din Cluj! De vină a fost un breloc în formă de glonț

Etichete: plaja italia
Ultimele Stiri
abonare newsletter