Timp Liber

Someș Delivery Florești SE AMÂNĂ din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Județul Cluj, sub cod galben de ploi

Someș Delivery Florești care era programat, sâmbătă, 24 iunie, se amână pentru luna iulie din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Județul Cluj se află până sâmbătă sunt cod galben de ploi.

Someș Delivery Florești se amână/ Foto: Someș Delivery Someș Delivery Florești se amână/ Foto: Someș Delivery

 

 


Campania Someșul Culoar Verde – Albastru trebuia să continue cu a doua oprire a caravanei Someș Delivery la Florești, weekendul acesta, în 24 iunie, în zona Deltei și Lacului Florești, însă avertizarea meteo transmisă de meteorologi au obligat pe organizatori să amâne evenimentul de sâmbătă.

 


„Ne pare rău să vă informăm că Someș Delivery Florești, planificat pentru data de 24 iunie, trebuie amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.
Întrucât vremea ploioasa prognozată pe sâmbătă nu permite desfășurarea nici în siguranță, nici cu plăcere a activităților propuse, am decis să reprogramăm evenimentul în luna iulie, pentru a ne asigura că experiența voastră este una plăcută și sigură. Locația aleasă in apropierea Lacului Florești merită o zi mai însorită de petrecut în sânul naturii.
Ne pare sincer rău pentru orice inconveniență cauzată de această amânare și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a stabili o nouă dată pentru acest eveniment special. Vă vom ține la curent cu orice actualizări privind reprogramarea.
Este pentru prima dată când suntem nevoiți să amânăm o ediție, dar suntem siguri că în condiții meteo favorabile chiar vom putea să ne conectăm mai bine cu Someșul. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare! Încurajăm comunitatea să continue să sprijine inițiativele din proiectul Someșul Culoar - Verde Albastru, ediția 2.
Ne revedem curând la Someș! Pe zile mai senine!”, au transmis organizatorii Someș Delivery.

Județul Cluj, sub cod galben de ploi

Județul Cluj intră vineri de la ora 19:00 sub cod galben de vreme instabilă. Avertizarea este valabilă până sâmbătă, 24 iunie, la ora 10:00.


Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în vestul, nord-vestul și local în centrul țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 55...75 km/h) și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizare Meteo! Cod Galben de instabilitate atmosferică, vijelii și grindină în Cluj

Weekend cu caiace, dezbateri, ateliere și tururi ghidate, la Someș Delivery Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter