Timp Liber

Ultima zi în care poți să vezi Piața de flori altfel de pe strada Potaissa. Aici vei găsi cel mai iute ardei din lume!

Luni, 5 iunie, este ultima zi în care vei regăsi Piața de flori altfel pe strada Potaissa, unde sunt așezate standuri cu cea mai diversă și inedită ofertă de plante și flori.

Piața de flori „altfel” pe strada Potaissa / Foto: Strada Potaissa - Facebook Piața de flori „altfel” pe strada Potaissa / Foto: Strada Potaissa - Facebook

 

 


Primul street delivery din țară costumat într-o piață de flori atipică a prins viață pentru al șaptelea an la rând, între 1-5 iunie, pe strada Potaissa.

 


În cadrul acestui eveniment, poți vizita 15 standuri cu plante și flori. În piață regăsești ghivece pentru interior, pepinierele cu plante pentru exterior, lavanda gigantică, plante aromatice încrucișate și modificate genetic (cum sună mentă cu gust de lămâie?), precum și cel mai iute ardei iute din lume, spun organizatorii.

Organizatorii au prezentat câteva dintre standurile pe care le găsești pe strada Potaissa:


  •  Alexandra de la Crearium e pregătită să vă dezvăluie cele mai frumoase povești, atent așezate în terarii cu design viu - așa cum spune creatoarea lor. Pe Strada Potaissa suculentele au grijă să vă surprindă la fiecare pas. Și abia așteaptă să le admirați în cele mai surprinzătoare ipostaze.
  •  100% bio. Se mândrește cu cel mai parfumat busuioc, pe care îl obține prin creșterea în pământ de grădină și mraniță - elemente care oferă plantelor o dezvoltare aparte. Monica Borsai vine pentru a 5-a oară pe Strada Potaissa, cu o selecție de plante aromatice, măcriș, ceapă chivas și cele mai îndrăgite soiuri de ardei - jalapeno, tabasco, piri piri. Vă mai spunem un secret. La standul ei găsiți cel mai iute ardei din întreaga lume: Carolina Reaper.
  •  Cele mai inedite buchete de lavandă? Le găsiți cu siguranță pe  Strada Potaissa. Cu o viziune aparte, folosind ornamente din materiale naturale, Diana de la Lavanda Ticu reușește să pună în valoare frumoasa plantă cu iz de Provence. Firele parfumate de lavandă vin însoțite de fire de grâu ori de ovăz, scai sau chiar crengi. Iar anul acesta, pe lângă lavanda crescută cu drag, tânăra producătoare a adus și o selecție de flori colorate - de la garofițe la begonii sau petunii.
  •  Cutii cu flori naturale, tablouri decorative cu licheni sau decorațiuni inedite. Pe toate le găsiți pe Strada Potaissa, la standul Vivaflor. Fie că vreți să vă decorați casa într-un mod cu totul aparte, să includeți materialele naturale într-un design minimalist ori vintage sau pur și simplu sunteți în căutarea unui cadou diferit... aveți varianta perfectă pe cea mai frumoasă stradă din oraș.
  •  Plante „made” in Cluj? Din serele din Borhanci, direct pe Strada Potaissa. La standul Corinei Lăpădean puteți descoperi o explozie de culori în ghivece de sol și agățătoare. Știm deja că visați la un balcon cochet. Aveți la dispoziție toate elementele necesare pentru a-l obține. Bonus, o lecție de horticultură.
  •  Înconjurat de mii și mii de țepi, Dan Dorel abia așteaptă să vă introducă în lumea magică a cactușilor. Are în grijă o colecție impresionantă și îngrijește cu pasiune cele mai frumoase soiuri, pe care ghiciți ce...? Le-a adus și pe Strada Potaissa.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

5 zile pline pe Strada Potaissa: flori, regenerare urbană, comunitate și o atmosferă feerică

Muzică, flori și voie bună, pe strada Potaissa! „Piața de flori altfel” revine pe 1 iunie în Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter