Timp Liber

A început sezonul ștrandurilor și piscinelor, la Cluj. Cât e intrarea la Parcul Balnear Toroc?

S-a dat startul sezonului piscinelor din județul Cluj. Primul care și-a deschis porțile pentru vizitatori este Parcul Balnear Toroc din municipiul Dej.

Parcul Balnear Toroc și-a deschis astăzi porțile. FOTO: Facebook/ Parcul Balnear Toroc Parcul Balnear Toroc și-a deschis astăzi porțile. FOTO: Facebook/ Parcul Balnear Toroc

 

 


Să înceapă bălăceala! Sâmbătă, 3 iunie 2023, s-a deschis publicului Parcul Balnear Toroc din municipiul Dej. Complexul balnear dispune de lac sărat, bazine pentru copii și adulți, tobogane, plajă și terasă.

 


„Începând din 3 iunie, Parcul Balnear Toroc este pregătit să îi primească pe toți cei care își doresc să se relaxeze bucurându-se de facilitățile bazei de agrement: lacul sărat, bazinele pentru adulți și copii, tobogane, plajă, terasă”, arată reprezentanții Parcului Balnear Toroc.

Pentru a marca deschiderea sezonului de vară 2023, la Parcul Balnear Toroc va avea loc săptămâna viitoare, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 18:30, TOROC FEST, avându-i invitați pe Dorian Popa și Olivia Addams. Intrarea este liberă. 


Parcul Balnear Toroc și-a deschis astăzi porțile. FOTO: Facebook/ Parcul Balnear Toroc

Baza de agrement va fi deschisă după următorul program:

  • Luni: 12-20;
  • Marți-duminică: 9-20.

De asemenea, în cea mai recentă ședință a Consiliului Local Dej, s-a aprobat creșterea tarifelor practicate în acest sezon. Astfel, copiii cu vârsta de până la 10 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de gratuitate. Tariful pentru adulți și copiii de peste 10 ani este de 35 de lei. Tariful este redus în zilele de luni până vineri, după ora 16, la 25 de lei. Accesul la tobogane este gratuit pe perioada de funcționarea a acestora, fiind inclus în prețul biletului de intrare.


Parcul Balnear Toroc și-a deschis astăzi porțile. FOTO: Facebook/ Parcul Balnear Toroc

Un abonament pentru 15 intrări costă 300 de lei/ lună, fiind valabil în orice zi a săptămânii, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și în zilele de sărbătoare legală.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Topul destinațiilor românilor pentru vacanța la mare din vară. Bulgaria și Grecia, favorite

Ultimele Stiri
abonare newsletter